Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seks - nietypowy problem &&

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, sprawa jest głupia a nawet trochę wstydliwa, a najlepsza jest temat na forum o grach no ale. Dzisiaj co prawda zaszalałem trochę z dziewczyną w formie obmacywania, sprawa jest prosta. Do niczego nie doszło, ale jak to przeważnie jest, nie dostałem wytrysku, lecz minimalne ilości spermy znajdowały się na moim członku, jak wiadomo takich drobnoctw nie da się kontrolować. Mój członek znajdował się jakieś 5 cm od pochwy, dokładniej od dziurki "seksualnej" i mam pytanie. Czy w jakiś sposób mogło dojść do zapłodnienia? Nie dotykałem swojego członka, tak samo nie wsadziłem palca do pochwy, co najwyżej potarłem. I znowu te pytanie, czy mogło dość do zapłodnienia? Jeżeli tak, no to chyba żem se pójdę odebrać życie ^^

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie włożyłem, chyba otarłem raz wyłącznie okolice wzgórka, to wszystko + nie użyłem nigdzie pojęcia sex, prócz w nazwie tematu.

Opublikowano

Hahaha placówkę jej strzeliłes i myślisz ze zaplodniles ? Nie zostaniesz jeszcze ojcem pozdro

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Następnym razem zaopatrz się w prezerwatywy i możesz go nawet włożyć :)

No chyba nie jest taki głupi.

@offtop

Ej to normalne,jak ktoś jeszcze nie miał polucji?

Opublikowano

A sperma nie mogła jakoś zlecieć z wzgórka do pochwy?

Tak, najczęstsza nieuwaga polskich ojców ;_;

Skoro nie widziałeś dokładnie(dafuq) to my też nie możemy stwierdzić czy zapłodniłeś czy nie, jedyne pozostaje Ci czekać i mieć nadzieję że nic nie będzie.

A tak w ogóle to myślałeś o kupowaniu pieluch? Teraz najlepszy czas! Jak dziecko się urodzi to będzie w co go owijać a jak nie to da się Tobie bo już dosłownie "srasz"

Opublikowano

nie bój się stary ;)

na ojcostwo masz jeszcze czas, chyba że jesteś tak napalony że się nie oprzesz swojej piękności i do czegoś dojdzie

tak czy inaczej - powodzenia. mam nadzieje że bedziecie szczęśliwi ;)

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

uuu... tez bym chciał takie igraszki...

A tak na serio- jak stanie się twe "nieszczęście"-nie zabijaj się. Dziecko potrzebuje matki i ojca, przecież to istota ludzka. Zawsze rodzina ci pomoże, chociaż nie zawsze szybko się z tym pogodzą. Jeśli jednak nie bedzie dziecka,na przyszłość uważaj.

Opublikowano

Ale ja nie jestem na to gotowy, przecież to zrujnuje moje życie. W ogóle jak to możliwe, przecież nawet kurwa nie doszło do seksu...

Opublikowano

Ty kurwa debilu. Słyszałeś o dniach płodnych? Zresztą taka mała ilość plemników nie przeżyłaby, jeszcze mniejsze szanse są.

Wydaje mi się że stworzyłeś ten temat tylko po to żeby się pochwalić, albo trollujesz.

wykurwiaj mi z tym warnem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...